Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 квітня 2019 р.

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова»

 

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради 
«Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова»

 

  

Вид та назва регуляторного акта: проект рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова».

Назва виконавця заходів з відстеження: управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Цілі прийняття регуляторного акта: удосконалення та приведення у відповідність до вимог діючого законодавства України Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 10 по 17 квітня 2019 року.

Тип відстеження: базове відстеження.

Метод одержання результатів відстеження: аналітичний, статистичний.

Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність.

Проект рішення удосконалює та приводить у відповідність до вимог діючого законодавства України діючий Порядок організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, а також оптимізує, спрощує та удосконалює процедури і порядок надання адміністративних послуг в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова.

Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта.

При відстеженні результативності будуть враховуватися наступні показники:

ефективність  розробленого Порядку;

рівень поінформованості суб'єктів господарювання та фізичних осіб з основних положень регуляторного акта.

Відстеження результативності регуляторного акта будуть виконані у строки, передбачені статтею 10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Повідомлення про оприлюднення, проект рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова» та аналіз його регуляторного впливу 7 березня 2019 року було оприлюднено на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради в мережі Інтернет за електронною адресою: http://www.chernigiv-rada.gov.uaу рубриці «Оприлюднення проектів регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

У термін, передбачений для обговорення проекту рішення до розробника проекту - управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради зауважень та пропозицій не надійшло.

 

  

Начальник управління адміністративних
послуг Чернігівської міської ради                                                                                              М. ОВСЯНИК 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!