Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2019 р.

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта- проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта-

проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради

«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143

«Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

 

1. Вид та назва регуляторного акта: Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові».

 

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності: управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради.

 

3. Цілі прийняття акта:

– визначення суб’єктів, відповідальних за здійснення контролю за дотриманням Порядку користування об’єктами благоустрою в м. Чернігові та встановлення кола їх повноважень;

– уніфікація порядку розміщення тимчасових об’єктів на об’єктах благоустрою;

– визначення порядку проведення конкурсу на право укладення договору про пайову участь в утриманні об’єкту благоустрою.

 

4. Строк виконання заходів з відстеження: з 06.03.2019 по 13.03.2019.

 

5. Тип відстеження: базове відстеження.

 

6. Методи одержання результатів відстеження: аналітичний.

 

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.

З впровадженням даного рішення передбачається:

– визначення суб’єктів, відповідальних за здійснення контролю за  дотриманням Порядку користування об’єктами благоустрою в м. Чернігові та встановлення кола їх повноважень;

– уніфікація порядку розміщення тимчасових об’єктів на об’єктах благоустрою;

– визначення порядку проведення конкурсу на право укладення договору про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою.

– забезпечення прозорості проведення конкурсу та надання права на укладення договору про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою або відмови в укладенні такого договору.

– створення належних конкурентних умов між суб’єктами господарювання.

 

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта:

Відстеження результативності проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» буде здійснюватися за такими показниками:

- кількість поданих фізичними особами – підприємцями та юридичними особами звернень щодо надання права користування об’єктом благоустрою;

- загальна кількість фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, яким відповідно до затвердженого порядку надано право користування об’єктом благоустрою;

- загальна кількість фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, яким відповідно до затвердженого порядку відмовлено у наданні права користування об’єктом благоустрою;

- кількість фактів самовільного розміщення тимчасового об’єкта на об’єкті благоустрою та кількість демонтованих таких тимчасових об’єктів.

Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» та аналіз регуляторного впливу цього акта було оприлюднено з метою обговорення, отримання пропозицій та зауважень на офіційний сторінці Чернігівської міської ради мережі Інтернет за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua.

Повідомлення про оприлюднення вище зазначеного проекту рішення попередньо було опубліковано на офіційний сторінці Чернігівської міської ради в мережі Інтернет та в газеті «Семь дней» від 7 лютого 2019 року № 6 (900).

У термін, передбачений для обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у          м. Чернігові», до управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради надійшли зауваження і пропозиції, які були розглянуті та враховані.

 

 

Заступник начальника управління

архітектури та містобудування

Чернігівської міської ради                                                                                  П. ГРЕБЕНЬ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!