Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 грудня 2018 р.

Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.12.2017 року № 563 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 07 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.12.2017 року № 563 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 07 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення  режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

 

1. Вид та назва регуляторного акта.

    Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.12.2017 року № 563 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення  режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності.

Управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

3. Цілі прийняття акта.

    Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.12.2017 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року №274 «Про порядок встановлення  режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг  у м. Чернігові» прийняте з метою :

- зменшення надмірного регулювання господарської діяльності та організаційних витрат суб’єктів господарювання сфери торгівлі та послуг;

- створення сприятливих умов для роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

4. Строк виконання заходів з відстеження: період з 26.11.2018 року по 19.12.2018 року.

5. Тип відстеження: повторне.

6. Методи одержання результатів відстеження: аналітичний та статистичний.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних.

Процедуру встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у денний час скасовано.

При встановленні режиму роботи у нічний час Комісією з організації роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові застосовується принцип мовчазної згоди.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта. Для встановлення кількісних значень показників результативності регуляторного акта використовувалися дані Чернігівського управління Головного управління ДФС у Чернігівській області, а також статистичні дані управління адміністративних послуг міської ради.

Кількість суб’єктів господарювання сфери торгівлі та надання послуг у м. Чернігові за останніми даними становить 16212 одиниць.

Кількість об’єктів торгівлі та сфери послуг, які зареєстрували встановлений нічний режим роботи із урахуванням їхньої спеціалізації (заклад торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг) становить 97 об`єкти.

Питома вага об’єктів торгівлі, послуг та ресторанного господарства, які встановили режим роботи у нічний час становить 0,6%.

Скарги на діяльність об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, яким було погоджено встановлення цілодобового (нічного) режиму роботи, на адресу виконавчого комітету міської ради у 2017-2018 році не надходили.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

Прийняття цього регуляторного акта забезпечило врегулювання окремих питань щодо порядку встановлення режиму роботи підприємствам торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства у нічний час на території м. Чернігова.

 


Заступник начальника управління
економічного розвитку міста міської ради                                  С. М. Святушенко   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!