Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2018 р.

Звіт про періодичне відстеження регуляторного акта - рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2011 року «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використання та охороною земель територіальної громади міста Чернігова»

Звіт

про періодичне відстеження регуляторного акта -

рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2011 року «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використання та охороною земель територіальної громади міста Чернігова»

Вид та назва регуляторного акта.

Рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2011 «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель територіальної громади міста Чернігова» (восьма сесія шостого скликання).

Назва виконавця заходів відстеження результативності.

Управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради.

Цілі прийняття акта.

Рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2011 року «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використання та охороною земель територіальної громади міста Чернігова» (восьма сесія шостого скликання) прийнято з метою запобігання порушень земельного законодавства при використанні земель територіальної громади міста Чернігова, своєчасного їх виявлення та усунення.

Строк виконання заходів з відстеження.

Відстеження проводилось з 04.06.2018 р. по 25.06.2018 р.

Тип відстеження:

Періодичне відстеження.

Методи одержання результатів відстеження.

Аналітичний, статистичний.

Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність.

Прийняття рішення забезпечило здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель територіальної громади міста Чернігова фізичними та юридичними особами.

Кількісні та якісні значення показників результативності акта.

З метою перевірки дотримання вимог земельного законодавства, враховуючи наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 29.09.2016 року  № 333 «Про затвердження положеннь про територіальні органи Держгеокадастру» затверджено Положення про Головне управління Держгеокадастру в області відповідно до якого посадові особи Головного управління в межах своїх повноважень мають право складати акти перевірок чи протоколи про адміністративні правопорушення у сфері використання та охорони земель і дотримання вимог законодавства. На підставі цього, до Головного управління Держгеокадастру області направлялись матеріали з метою проведення перевірки вимог земельного законодавства.

Оцінка результативності реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

З урахуванням рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2011 «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель територіальної громади міста Чернігова», постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2016 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» №482 та змін в законодавстві, в період з 2016 року по 2018 року зменшилась кількість порушень земельного законодавства при використанні земель територіальної громади міста Чернігова.

 

 

 

Начальник управління  земельних                                                                             В.Л. Дмитренко

ресурсів Чернігівської міської ради                                                                                   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!