Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 листопада 2017 р.

Звіт про періодичне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21.10.2013 № 306 «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації, пов’язаної з благоустроєм м. Чернігова»

Звіт про періодичне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21.10.2013 № 306 «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації, пов’язаної з благоустроєм м. Чернігова»


1. Вид та назва регуляторного акта: рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21.10.2013 № 306 «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації, пов’язаної з благоустроєм м. Чернігова».

2. Назва виконавця заходів з відстеження: управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

3. Цілі прийняття регуляторного акта: приведення розмірів плати за послуги з оформлення документації, пов’язаної з обстеженням та знесенням зелених насаджень, до фактичного рівня витрат на надання цих послуг.

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 16 жовтня по 16 листопада 2017 року.

5. Тип відстеження регуляторного акта: періодичне відстеження.

6. Метод одержання результатів відстеження: аналітичний та статистичний.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.

Відповідно до рішення Чернігівської міської ради від 31.03.2016  № 6/VІІ-22 «Про заходи з ліквідації комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради» комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради визначено уповноваженим органом з питань видачі ордерів на видалення зелених насаджень на території м. Чернігова.

Ефективність регуляторного впливу регуляторного акта визначатиметься за такими показниками:

1. Рівень податкових надходжень до місцевого бюджету КП «Зеленбуд»;

2. Кількість наданих КП «Зеленбуд» послуг з оформлення документації, пов’язаної з обстеженням та знесенням зелених насаджень.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта:

№ з/п

Показники результативності регуляторного акта

ІІ півріччя 2016 року

І півріччя

 2017 року

1

Рівень податкових надходжень до місцевого бюджету за результатами діяльності підприємства, тис. грн.

1 446

1 793

2

Кількість наданих підприємством послуг з оформлення документації, пов’язаної з обстеженням та знесенням зелених насаджень, од

231

312

 9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. 

На підставі отриманих показників періодичного відстеження результативності дії регуляторного акта можна зробити висновок про його ефективність та досягнення визначених цілей.

Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21.10.2013 № 306 «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації, пов’язаної з благоустроєм м. Чернігова» створює умови для більш  якісного виконання КП «Зеленбуд» покладених на нього функцій, але потребує перегляду розмірів плати. Це є об’єктивною передумовою самоокупності роботи підприємства та забезпечення своєчасності розрахунків за його зобов’язаннями, в т. ч. з виплати заробітної плати, страхових внесків до державних фондів соціального страхування та податкових платежів у бюджет.

Крім того, у зв’язку зі зміною нормативно-правової бази щодо видачі дозвільної документації на порушення об’єктів благоустрою, положення регуляторного акта, що встановлюють розмір плати за послуги з оформлення документації на проведення робіт, пов’язаних з порушенням благоустрою міста підприємством не застосовуються.

 

 


Начальник управління
житлово-комунального господарства
Чернігівської міської ради                                                                         Я. В. Куц

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!