Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 листопада 2017 р.

Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року №274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської  міської ради від 07 липня 2016 року №274 «Про порядок встановлення  режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

 

Керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою зменшення надмірного регулювання господарської діяльності, а також створення сприятливих умов для роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові (далі - Положення), затвердженого рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року №274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного  господарства та сфери послуг у м. Чернігові», а саме:

1.1. Доповнити пункт 1.2. Положення текстом наступного змісту: Денний режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг вважається погодженим виконавчим комітетом міської ради та встановлюється суб`єктом господарювання самостійно.

1.2.Виключити з Положення розділ 2 Порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг  у денний час.

1.3. Розділ 3 Положення та його підпункти вважати розділом 2 з відповідною нумерацією.

1.4. Розділ 4 Положення та його підпункти вважати розділом 3 з відповідною нумерацією. 

2. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) у десятиденний термін оприлюднити це рішення.

3. Це рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шевченка О. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко   

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!