Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 серпня 2017 р.

Проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями»

Проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова,  затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями»

 

Відповідно до пункту 30 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи зміни до Порядку списання об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, з метою спрощення та удосконалення процедури списання основних засобів, що є комунальною власністю, а також установлення єдиних вимог до списання майна, виявленого в результаті інвентаризації як нестача, міська рада вирішила:

1. Внести до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова зміни та доповнення, що додаються.

2. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) та керівникам організацій, установ, закладів, комунальних підприємств при вирішенні питань щодо відчуження, списання та передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, врахувати в своїй діяльності внесені зміни та доповнення до цього Положення.

3. Прес - службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

4. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів  (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Черненка М. П.

 

 

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!