Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 грудня 2016 р.

Про внесення змін Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання)

Суб'єкт подання – депутат міської ради Ковтун Я.В.


Проект 


14/VII-


Про внесення змін Чернігівської міської ради
від 26 вересня 2014 року «Про затвердження
 Положення про порядок залучення та
встановлення розміру пайової участі (внеску)
фізичних та юридичних осіб у створенні і
розвитку інженерно-транспортної та
соціальної інфраструктури міста Чернігова»
(44 сесія 6 скликання)

 

З метою покращення інвестиційної привабливості міста Чернігів керуючись статтею 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання).

2. Встановити, що функції з підготовки проектів договорів про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова та реєстрації цих договорів покладаються на управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради, а підписання договорів – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради згідно з розподілом повноважень.

3. Ця ухвала не поширюється на відносини, що випливають з укладених на час набрання чинності цієї ухвали договорів про сплату пайового внеску.

4. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення в п’ятнадцятиденний термін з дня прийняття.

5. Рішення набирає чинності з 01.01.2017 року.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на профільного заступника міського голови та постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Бакшун І. М.).

 

Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко                                                      

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!