Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 березня 2019 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

 

1. Виділити:

 

1.1. Комунальному підприємству «ЖЕК-13» міської ради згідно з їхнім листом від 13 березня 2019 року № 179

 

- двокімнатну, житловою площею 29,8 кв.м, квартиру № … по вулиці Нафтовиків, …. Надати квартирі статус службової.

 

1.2.   Чернігівській   місцевій  прокуратурі  згідно з   їхнім   листом   від 19 березня 2019 року № 2669вих19

 

однокімнатну, житловою площею 18,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Льотній, …. Надати квартирі статус службової.

 

2. Змінити статус:

 

2.1. Згідно з клопотанням управління у справах сімʼї, молоді та спорту міської ради

 

2.1.1. Двокімнатної, житлової площею 33,0 кв.м, квартири № … по вулиці Гоголя, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Благодарним Миколою Петровичем, сімʼя з двох осіб (він, син). Благодарний М. П. має медичний висновок на окрему кімнату.

 

3. Поставити на квартирний облік:

 

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

3.1.1. Герасименко Катерину Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, син - 2007 року народження), яка мешкає у кімнатах №№ …, …, житловою площею 23 кв.м,  квартири № … по вулиці Текстильників, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, сестра, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

3.1.2. Тужик Ірину Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка),   яка   мешкає у  приватизованій   однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Незалежності, …, де ще зареєстровано та проживає одна особа - бабуся (відсутність  мінімального розміру житлової площі).

 

3.1.3. Лайське Євгенія  Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який проживає у двокімнатній квартирі № … по вулиці Незалежності, …, згідно  з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.4. Коломойцева Віталія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який проживає у трикімнатній квартирі № …  по проспекту Миру, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.5. Йовенка Віктора Анатолійовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 грудня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

 

3.1.6. Цинчика Вадима Олександровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який проживає у двокімнатній квартирі №…  по вулиці Олега Кошового, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.7. Булах Аллу Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дві дочки), яка   зареєстрована  у трикімнатній,  житловою площею 39,1 кв.м, квартирі № … по вулиці 1-го Травня, …, де ще зареєстровано та проживають три особи: колишній чоловік, сестра чоловіка та син сестри (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину - інваліда.

 

3.1.8. Зоценка Дмитра Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у гуртожитку по вулиці Толстого, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину-інваліда.

 

3.1.9. Толмачова Олександра Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку з 16 червня 2016 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій. На  підставі поданої заяви та згідно  з підпунктом  8 пункту 13 «Правил обліку громадян..»  включити до першочергового списку як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, з часу прийняття рішення.

 

3.1.10. Тищенка Ігоря Анатолійовича, одного, який зареєстрований у однокімнатній,  житловою площею 12,4 кв.м, комунальній квартирі  № … по вулиці Текстильників, … за договором піднайму (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.11. Бурханову (Коннову) Наталію Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 вересня 2011 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 

3.1.12. Шубенка Олександра Сергійовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 4 липня 2017 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.


3.1.13. Дерев’янко Олену Віталіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає у приватній трикімнатній, житловою площею 33,0 кв.м, квартирі №… по вулиці Волковича, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: дідусь, бабуся, двоюрідний брат - 2003 року народження (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно з пільгою чоловіка - учасника бойових дій.

 

 3.1.14. Рябця Віталія Миколайовича, одного, який зареєстрований в однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі  № … по вулиці Гончій, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: бабуся, брат. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

 3.1.15. Санжарова Павла Вікторовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, син дружини), який проживає в однокімнатній квартирі №…  по вулиці Волковича, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

 3.1.16. Мандрику Владислава Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який проживає у двокімнатній  квартирі № …  по вулиці Волковича, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

 3.1.17. Євсеєва Максима Вікторовича, одного, який зареєстрований в однокімнатній, житловою площею 18,0 кв.м, квартирі  № … по вулиці Ремісничій, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, сестра. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

 3.1.18. Манька Кирила Васильовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, син, дочка, дочка дружини), який зареєстрований у приватній кімнаті № … житловою площею 12,1 кв.м,   квартирі № … по проспекту Миру, …, де ще зареєстровано батька. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.


3.2. Включити до позачергового списку:

 

3.2.1. Матвійчук Марію Олександрівну, 1996 року народження, як дитину-сироту, одну, яка зареєстрована по вулиці Святомиколаївській, …, відсутність житла.

 

3.2.2. Манила Миколу Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),   який  зареєстрований у однокімнатній, житловою  15,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Олександра Молодчого, …. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з виконанням обов’язків військової  служби, та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

3.2.3. Кочелаєву Олену Євгеніївну, сім’я з шести осіб (вона,  дві дочки, три сини), яка мешкає у двокімнатній, житловою площею 26,9  кв.м, квартирі № … по вулиці Попудренка, …, де ще зареєстровано та проживають дві особи: мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до позачергового списку як сім’ю,  яка має п’ять і більше дітей.

 

3.2.4. Домашенка Владислава Андрійовича, сім’я з шести осіб (він,  дочка, чотири сини), на квартирному обліку з 29 квітня 2003 року у загальноміській черзі  та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з виконанням обов’язків військової  служби, та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

3.2.5. Набока Володимира Павловича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку з 18 грудня 2000 року у загальноміській черзі та  першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з виконанням обов’язків військової  служби, та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

4. Відмовити у постановці на квартирний облік як такому,  що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами:

 

4.1.  Тюні Єгору Костянтиновичу,  2002 року народження, одному,  який зареєстрований у двокімнатній, житловою площею 28,93 кв.м,  квартирі № … по вулиці Всіхсвятській, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: бабуся, брат.    

 

5. Внести зміни до складу сім’ї:

 

5.1. Перепелиці Юлії Петрівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  23 вересня 2010 року. На підставі поданої заяви включити    до   складу сім’ї сина - Перепелицю Владислава Сергійовича, 2012 року народження.

 

5.2. Бойко Інни Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 лютого 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку - Бойко Ангеліну Сергіївну, 2015 року народження.

             

5.3. Йовенка Віктора Анатолійовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 грудня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до  складу сім’ї дружину - Йовенко Олесю Петрівну, сина - Йовенка Лучезара Вікторовича, 2018 року народження, дочку - Йовенко Маргариту Вікторівну, 2013 року народження.

 

5.4. Кречко Віри Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 серпня 1988 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Шупик Юлію Григорівну.

             

5.5. Євтушенко Тетяни Іванівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 липня 2012 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї двох синів - Євтушенка Євгенія Олександровича, 2017 року народження, та Євтушенка Дмитра Олександровича, 2018 року народження.

 

5.6. Толмачова Олександра Михайловича, одного, на квартирному обліку з 16 червня 2016 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину - Толмачову Ірину Юріївну, сина - Толмачова  Кирила Олександровича, 2013 року народження та дочку - Толмачову Анну Олександрівну, 2004 року народження.

 

5.7. Філон Алли Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два сини), на квартирному обліку з 30 грудня 2005 року у загальноміській черзі та першочерговому списку. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина - Бойка Артема Олеговича, 1991 року народження, та виключити з першочергового списку як таку, що втратила пільгу багатодітної сім’ї.

             

5.8. Конновій Наталії Володимирівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 вересня 2011 року. На підставі поданої заяви  та у зв’язку з укладенням шлюбу змінити прізвище «Коннова» на «Бурханову».

 

5.9. Кирильченко Ірини Анатоліївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 грудня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Кирильченко Поліну Григорівну, 2019 року народження.

 

5.10. Галенка Миколи Андрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з   5 листопада 1987 року. Виключити зі складу сім’ї дочку та дружину як таких,  що покращили  житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення.

 

5.11. Шубенка Сергія Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку  потерпілих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія) з 4 липня 2017 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Шубенка Сергія Васильовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), та сина - Шубенка Олександра Сергійовича, сім’я з двох осіб (він, син), перевести до загальноміської черги з 4 липня 2017 року.

 

5.12. Домашенка Владислава Андрійовича, сім’я з семи осіб (він, дружина, дочка, чотири сини), на квартирному обліку з  29 квітня 2003 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину – Домашенко Тамару Григорівну.

 

 5.13. Добровського Олега Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку з  16 березня 2017 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Добровського Ярослава Олеговича, 2018 року народження.

 

5.14. Строгої  Ольги   Сергіївни,  однієї,   на   квартирному  обліку   з 17 вересня 2012 року у загальноміській черзі. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина -  Палицю Ярослава Романовича, 2015 року народження.

 

5.15. Манойлик   Тетяни   Іванівни,   однієї,  на  квартирному обліку з 15 листопада 2018 року у загальноміській черзі. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Манойлик» на «Варуха».

 

5.16. Корха Сергія Сергійовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку з 9 лютого 2004 року у загальноміській черзі  та   першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах. У зв’язку зі смертю Корха Сергія Сергійовича, квартирну справу переоформити на дочку -  Корх Катерину Сергіївну, одну, виключивши її з першочергового списку як таку, що втратила пільгу.

 

5.17. Гаркавенка Василя Григоровича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку потерпілих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія) з 20 грудня 1999 року. У зв’язку зі смертю Гаркавенка Василя Григоровича, квартирну справу переоформити на дочку -  Гаркавенко Катерину Василівну, одну, виключивши її з позачергового списку як таку, що втратила пільгу.

 

5.18. Дугінової Олени Василівни, сім’я з шести осіб (вона,  чоловік, два сини, дві дочки), на квартирному обліку з 19 травня 2009 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка – Павленка Василя Геннадійовича.

 

5.19. Довидова Дениса Олександровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 15 лютого 2017 року. На підставі поданої заяви  змінити прізвище  «Довидов» на «Джонсон» та ім’я «Денис» на «Денієль».

 

5.20. Андреєва Володимира Петровича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку з 17 червня 2003 року у загальноміській черзі  та   першочерговому списку згідно з медичним висновком дочки. У зв’язку зі смертю Андреєва Володимира Петровича, квартирну справу переоформити на дочку -  Андреєву Наталію Володимирівну, одну.

 

5.21. Байрачної Людмили Анатоліївни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки),   на    квартирному   обліку у   позачерговому списку з  15 квітня 2002 року. На підставі поданої заяви включити до  складу сім’ї  онука - Аришева Владислава Павловича, 2019 року народження.

 

6. Виключити із першочергового списку як таких, що  втратили пільгу:

 

6.1. Манила Миколу Миколайовича сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій з 18 серпня 2015 року.

 

6.2. Домашенка Владислава Андрійовича, сім’я з семи осіб (він, дружина, дочка, чотири сини), на квартирному обліку з  29 квітня 2003 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах.

 

6.3. Набока Володимира Павловича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку з 18 грудня 2000 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах.

 

6.4. Толмачова Олександра Михайловича, сім’я з  чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку з 16 червня 2016 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій.

 

7. Зняти з квартирного обліку:

 

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

7.1.1. Романенка Андрія Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   на   квартирному   обліку  у   загальноміській  черзі  з  27 лютого 2006 року.

 

7.1.2. Захарчука Петра Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 березня 2011 року.

 

7.1.3. Шепелюка Ігоря Костянтиновича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 липня 2012 року.

 

7.1.4. Шишову Марину  Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 липня 2012 року.

 

7.1.5. Галямова Ільдуса Ахтамовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 серпня 2012 року.

 

7.1.6. Соколовську Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 вересня 2012 року.

 

7.1.7. Бойка  Андрія Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 вересня 2012 року.

 

7.1.8. Ластовця Андрія Анатолійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,   два   сини),   на    квартирному   обліку   у   загальноміській черзі з 17 вересня 2012 року.

 

7.1.9. Чорну Ларису Павлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  22 жовтня 2012 року. Чоловік помер.

 

7.1.10. Ченцову Світлану Миколаївну, сім’я з п’яти осіб (вона, син, дочка, мати, вітчим),   на   квартирному   обліку у   загальноміській  черзі з 22 жовтня 2012 року. Мати та вітчим виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

7.1.11. Крутько Ларису Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі з  19 листопада 2012 року.

 

7.1.12. Чернушка Дмитра Олександровича, сім’я з двох осіб (він, дружина),   на   квартирному  обліку у загальноміській черзі з 20 листопада 2012 року.

 

7.1.13. Аніч Галину Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року.

 

7.1.14. Чуланова Володимира Вікторовича, сім’я з двох осіб (він, дочка),   на   квартирному  обліку  у  загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року.

 

7.1.15. Чорного Валерія Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року.

 

7.1.16. Карпинську Юлію Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року.

 

7.1.17. Кунтиша Романа Геннадійовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 2011 року.

 

7.1.18. Тютіну Людмилу Григорівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 жовтня 2012 року.

 

7.1.19. Козку Інну Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку  у   загальноміській   черзі та першочерговому списку з 20 серпня 2012 року.

 

7.1.20. Дженжеру Олесю Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на   квартирному  обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 17 вересня  2012 року.

 

7.1.21. Кравченко Аллу Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку  у  загальноміській   черзі та  першочерговому списку з 22 жовтня  2012 року.

 

7.1.22. Кузьменка Дмитра Олеговича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 22 жовтня  2012 року.

 

7.1.23. Каплун Світлану Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, батько, син), на квартирному  обліку  у загальноміській  черзі   та  першочерговому списку  з 19 листопада 2012 року.

 

7.1.24. Алхименкову Аллу Іванівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 січня 1989 року.

 

7.1.25. Кошіля Валентина Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 червня 1996 року.

 

7.1.26. Пічевську Світлану Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному   обліку   у   загальноміській  черзі та першочерговому списку з 16 липня  2012 року.

 

7.1.27. Горох Наталію Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку  у  загальноміській   черзі та першочерговому списку з 20 серпня 2012 року.

 

7.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

 

7.2.1. Дорошок (Хрістофідіс) Юлію Борисівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі з 18 липня 2011 року.

 

7.2.2. Бондаренка Олександра Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку з  15 червня 1992 року. Сина та колишню дружину  забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3. Як таких, що померли:

 

7.3.1. Оліфір Людмилу Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року.

 

7.3.2. Гуз Людмилу Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 липня 2011 року.

 

7.3.3. Губаря Володимира Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку з  20 лютого 2012 року. Дружину та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3.4. Мельник Вікторію Юріївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, брат), на квартирному обліку з 20 квітня 1998 року. Сина та брата забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3.5. Самойленка Леоніда Даниловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),   на   квартирному   обліку у позачерговому списку з  16 грудня 1991 року. Дружину, дочку, сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3.6. Ващенка Сергія Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дружина),    на   квартирному обліку у позачерговому списку з  28 жовтня 1991 року. Дружину забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3.7. Матвієнко Ніну Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, онук), на квартирному   обліку   у  загальноміській черзі та першочерговому списку з  19 жовтня 1984 року. Онука забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.3.8. Малюту Ольгу Яківну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 20 листопада 1989 року.

 

7.4. На підставі поданих заяв:

 

7.4.1. Павлова Сергія Івановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 серпня 2012 року.

 

7.4.2. Григор’єва Руслана Геннадійовича, одного, на квартирному обліку  у загальноміській черзі  з 16 грудня 2011 року.

 

7.4.3. Аландаренко Ларису Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 18 липня 2011 року.

 

7.4.4. Семенюка Андрія Борисовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку з 21 квітня 2015 року у загальноміській черзі та першочерговому списку.

 

7.5. На  виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 214:


7.5.1. Дерев’янка Олега Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 січня 2004 року та у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 серпня 2009 року.

 

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

 

8.1. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

 

Додатково, на квартирний облік з 4 березня 2019 року на загальних підставах та до першочергового списку зараховано  сімʼї: Овсієнка В. В., Глазова М. М.

 

8.2. Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області:

 

На  квартирний  облік на загальних підставах з 10 вересня 2001 року до 23 вересня 2016 року зараховано 18 сімей, з яких до позачергового списку зараховано 1 сім’ю.

У звʼязку з відсутністю оновлених документів тимчасово не затверджувати на квартирному обліку сімʼю Висіканця Олександра Олеговича.

 

9. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

 

9.1. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

 

9.1.1. Титенку Андрію Вікторовичу, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на службову двокімнатну, житловою площею 30,2 кв.м, квартиру    № … по проспекту Миру, …. Зареєстровані та проживають у двокімнатній, житловою площею 26,7 кв.м, квартирі № … по проспекту Миру, …, де ще зареєстровано та проживає три особи (мати, сестра, племінниця). Має пільгу учасника бойових дій.

 

10. На часткову зміну:

 

10.1. Підпункт   12.3 пункту 12 рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2019 року № 37 викласти в наступній редакції: «Підпункт 8.4 пункту  8   рішення   виконавчого   комітету  міської  ради  від 4 квітня 2018 року № 419 щодо виділення Пуховому Дмитру Вадимовичу  кімнати літ…., житловою площею 19,3 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Стрілецькій, …, що має статус соціального житла, у зв’язку з отриманням постійного житла по проспекту Мира, …/….   

Розірвати договір  найму соціального житла від 10 квітня  2018 року, укладений між виконавчим комітетом міської ради та Пуховим Дмитром Вадимовичем».

 

11. Скасувати  підпункт 9.2 пункту 9 рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2019 року № … щодо виділення кімнати літ…., житловою площею 19,3 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, …  Рябок Вікторії Володимирівні, згідно з пунктом  69 «Правил обліку громадян …».  Ордер не отримувала.

 

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.

 



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО  

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!