Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 березня 2019 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

 

1.1. Багмуту Василю Федоровичу для будівництва нежитлового приміщення – виставкового залу станції технічного обслуговування автомобілів (СТО) на власній земельній ділянці по вул. Бєлова, 7 у м. Чернігові.

 

1.2. Буштруку Геннадію Сергійовичу  для реконструкції власного нежитлового приміщення № 19 по вул. В’ячеслава Чорновола, 15а (без зміни зовнішньої конфігурації та капітальних конструкцій) для розміщення кафе. 

 

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Харківрегіонгаз» для реконструкції автогазозаправної станції на Чернігівському газонаповнювальному пункті по вул. Любецькій, 165 в м. Чернігові за згодою орендодавця - публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз».

 

1.4. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки тротуару вул. Кирпоноса від просп. Перемоги до вул. Коцюбинського в м. Чернігів.

 

1.5. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки тротуару вул. Шевченка від вул. Олександра Молодчого до вул. Академіка Павлова (парна сторона) в м. Чернігів.

 

1.6. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки тротуару просп. Перемоги від вул. Ремісничої до просп. Миру в м. Чернігів.

 

1.7. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки тротуару вул. Шевченка від вул. Олега Міхнюка до житлового будинку № 47  (непарна сторона ) в м. Чернігів.

 

1.8. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки тротуару вул. Шевченка від заїзду до Центрального парку культури та відпочинку до будівлі № 63 (непарна сторона) в м. Чернігів.

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО     

 

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!