Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 лютого 2017 р.

У Чернігові вшанували пам'ять героїв Дебальцевого (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Фото № 1

Сьогодні в Чернігові відбулися заходи до Дня пам’яті героїв Дебальцевого.

Участь у них взяли керівники міста та області, ветерани, військові та їхні родини, волонтерами й просто чернігівці, які вирішили вшанувати учасників Дебальцевськіх боїв.

Вшанування героїв розпочалося на центральній площі, де відбулися короткий мітинг і покладання квітів до меморіальних стендів військовослужбовцям Чернігівщини, загиблим у зоні АТО. Потім - молебень за загиблими воїнами.  

Після цього в обласному філармонійному центрі на всіх учасників заходу чекали збори та патріотичний концерт. Перед їх початком учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових.

Під час урочистої церемонії, звертаючись до присутніх, заступник чернігівського міського голови Сергій Фесенко подякував усім матерям, жінкам за те, що вони виростили і виховали справжніх чоловіків, справжніх патріотів, та своєю любов'ю зігрівали їх серця й надавали їм наснаги у нерівній боротьбі з ворогом.

Вічна пам’ять всім нашим Героям, хто віддав життя за волю, свободу, суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Просимо Бога, щоб Він рятував життя тих хлопців, які сьогодні на війні – сказав Сергій Фесенко.

За героїзм у боях під Дебальцевим сім’ям загиблих воїнів та військовослужбовцям були вручені пам'ятні нагороди та відзнаки.

 





































































Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!