Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 вересня 2016 р.

У гостях добре, але вдома краще – олімпійці Чернігівщини вдячні землякам за підтримку

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Зустріч керівництва міста і області з учасниками ХХХІ літніх Олімпійських ігор відбулася 6 вересня у Чернігівській ОДА. Усі троє спортсменів-представників Чернігівщини у Національній збірній команді України попри те, що повернулися з Ріо-де-Жанейро без трофеїв, не були позбавлені доброзичливої уваги і щирих вітань ні з боку владців, ні від присутніх гостей та журналістів. Удячність та підтримку землякам також було проявлено і у матеріальному вигляді.

ХХХІ Олімпійські ігри, які відбувалися з 5 по 21 серпня у Бразилії, є основним міжнародним спортивним заходом 2016 року. Більше 10 тисяч атлетів із 206 країн світу розігрували 306 комплектів нагород у 42 олімпійських дисциплінах. Національна збірна команда України була представлена на іграх 205 спортсменами з 27 видів спорту, а Чернігівщина у збірній – трьома у трьох видах спорту: Оленою Костевич – заслуженим майстром спорту України з кульової стрільби (тренери Ігор Борисович Чередінов і Світлана Віталіївна Чередінова), Дмитром Митрофановим – майстром спорту України міжнародного класу з боксу (тренери Вадим Анатолійович Казанін та Андрій Олександрович Корець) і Ольгою Бібік – майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (тренер Валентина Іванівна Філіпова).

Саме до них, олімпійської гордості Чернігівщини, з вітальними промовами звернулися голова облдержадміністрації і голова Відділення НОК України Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, директорка Департаменту сім’ї, молоді і спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш та Валерій Купцов – директор ПрАТ «Чернігівський автозавод», підприємства-партнера Відділення НОК України в Чернігівській області.

Також, крім щирої емоційної підтримки, спортсмени та їхні тренери отримали вже традиційні грошові винагороди від «Чернігівського автозаводу». Приємним доповненням стали готівкові презенти від Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

У неформальній частині заходу гості поділилися враженнями від Олімпійських ігор і подякували землякам за підтримку, яку вони відчували, та окремо – за щирий і теплий прийом удома. Також учасники зустрічі обговорили потреби у розвитку спортивної інфраструктури області й перспективи їх задоволення спільними зусиллями влади і приватних інвесторів-партнерів олімпійського руху в області.


 За інформацією прес-служби облдержадміністрації

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!