Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2019 р.

Про додаткові заходи безпеки на міському пляжі "Золотий берег"


Фото № 1

Інформацію про безпеку відпочивальників на міському пляжі "Золотий берег" заслухали сьогодні, 2 липня, на ранковій нараді у міській раді.

Так, минулого тижня, 27 червня, дно біля пляжу повторно обстежили водолази. І зробили висновок, що ям та вирів небезпечних для людей тут немає. Таким чином, публічні заяви про небезпечні ями, які робили у соціальних мережах окремі місцеві жителі, не мають жодних підстав.

Читати: Дно річки на пляжі «Золотий берег» додатково перевірили двома способами: у зоні купання небезпечних ям немає

Щодо інших зауважень: містяни поскаржились, що чергові рятувальники не роблять жодних оголошень для відпочивальників протягом дня. Міський голова Владислав Атрошенко доручив налагодити роботу таким чином, щоб періодично від рятувальників через гучномовець лунали чіткі оголошення про недопустимість порушень правил поводження на воді, щоб батьки слідкували за дітьми і інші потрібні речі.

З інших додаткових заходів безпеки: роботу пляжу офіційно продовжено до 21 години, тобто до цього часу працюють рятувальники. Всього їх п'ять: троє у човні і двоє на березі. Є чергова медсестра.

Цього року через спеку та покращення інфрастурктури кількість відпочивальників на "Золотому березі" збільшилась у рази. Приміром, в один із червневих днів за приблизними підрахунками пляж відвідали білизько 12 тисяч чернігівців та гостей міста.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!