Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2019 р.

Чернігівців закликають користуватись транспортними картками: так зручніше і дешевше


Фото № 1

Транспортними картками користується 47% пасажирів комунального транспорту Чернігова. Про це повідомив начальник Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради Олександр Рижий на ранковій нараді у муніципалітеті 11 червня.

На думку міського голови, ця цифра могла бути більшою.

"Бажано, щоб до 100% пасажирів користувалося транспортними картками. Тоді ми зможемо аналізувати кількісні показники і відповідним чином вдосконалювати маршрути. Прошу активізувати роз'яснювальну роботу", - сказав Владислав Атрошенко.

Як відомо, у тролейбусах та автобусах комунального підприємства "Чернігівське тролейбусне управління" працює система сплати за проїзд з допомогою транспортних карток. Це не тільки зручно, але і дешевше: при оплаті карткою вартість проїзду у тролейбусі становить 3,95 грн, без картки 5 грн. 


Ще вигідніше купувати місячний проїзний. Громадянський зараз коштує 220 грн, студентський – 110 грн, а учнівський – 55 грн. Такі проїзні в Чернігові зараз також у вигляді електронної картки. 

Додатково чернігівці можуть сплатити за проїзд у комунальному громадському транспорті оплатою через безконтактну банківську картку або смартфон. Це теж зручно.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!