Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 червня 2019 р.

У Чернігові продовжують демонтувати незаконні гаражі


Фото № 1

Ще 34 незаконно встановлені металеві гаражі демонтують найближчим часом. Відповідний дозвіл надав сьогодні, 6 червня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Перелік гаражів попередньо розглядався 19 квітня на засіданні Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова.

Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових металевих гаражів встановлено строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

Цього року в місті уже демонтували 240 таких об'єктів. Загалом у планах підприємства до кінця ц.р. прибрати понад 300 гаражів, поінформував начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький.

Владислав Атрошенко: "Чи відомі факти, коли після демонтажу на цих же місцях гаражі повернули чи збудували нові?

Віталій Хрустицький: "Таких випадків не зафіксовано".

Нагадаємо, що демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м.Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

Офіційні повідомлення про виявлення гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради за посиланням.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!