Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 червня 2019 р.

Міський голова проінспектував будівництво дитсадка на Масанах


Фото № 1

Будівництво нового дитячого садочку в мікрорайоні «Масани» на завершальній стадії. Як тривають роботи та якість їх виконання - сьогодні проінспектував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. 

Перевіряючи якість роботі у дитячому садку, Владислав Атрошенко відмітив, що такого масштабного будівництва в Чернігові не було досить давно.

- У нас цей проект не типовий. Подібні об’єкти ми не будували понад 20 років. Тому в ході будівництва виникало декілька змін до проекту, які потребували проведення всіх законодавчих процедур спочатку. На сьогоднішній день ціна цього об’єкту, більша 130 млн грн. Початково ми розраховували до 100 млн грн. Ці 30 млн грн це не планове навантаження на місцевий бюджет, але ми все одно знайдемо ці кошти. В цілому, я задоволений якістю будівництва.

Як відомо, усі будівельні роботи, які виконуються в місті, перевірються особисто міським головою. Його постійним та головним правилом і вимогою є те, що будь-які роботи повинні виконуватися тільки якісно та за оптимальні кошти. 

Більш у сюжеті телеканалу «Новий Чернігів».

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!