Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 грудня 2017 р.

Цього року в Чернігові вперше зазвучать новорічні й різдвяні мелодії в громадському транспорті


Фото № 1

Цього року в Чернігові вперше запроваджується ще одна родзинка зимових свят - у громадському транспорті з'явиться музичне оформлення з новорічниї та різдвяних мелодій.

Йдеться про легку музику, без навантаження, просто святкову і веселу. Підбирали мелодії фахівці міського управління культури та туризму, які й запропонували цю ідею. Вона була підтримана як управлінням транспорту, так і КП «ЧТУ».

Комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» зараз має 15 нових тролейбусів «Барвінок», обладнаних звуковою апаратурою.  «Звукові доріжки» для «рогатиків» будуть готові вже в найближчі дні.

Як повідомили в Управлінні транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради, вчора на щомісячній нараді з підприємцями-перевізниками міста Чернігова їм запропонували долучатися до цього гарного починання – принаймні в тих автобусах, де є відповідна апаратура. Аудіозапис мелодій управління готове надати кожному з них.

У розпорядженні Чернігівського міського голови «Про заходи з підготовки та проведенняноворічних та різдвяних свят», підписаному 1 грудня, зазначено серед завдань Управлінню транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради: «Сприяти в транслюванні новорічного музичного фону в загальноміському транспорті з 11 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року».

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!