Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 жовтня 2017 р.

Нові тролейбуси відтепер є на всіх маршрутах


Фото № 1

З суботи, 14 жовтня, на п'ятому тролейбусному маршруті вперше в регулярному русі з'явився новий тролейбус Еталон Т12110 «Барвінок». 

Зручність низькопідлогових електромашин чернігівці вже встигли оцінити на всіх інших маршрутах, вони працюють у місті ще з 2008 року. Ось тільки на Подусівці сучасну техніку ніколи не бачили. Причин тому декілька: надто низький проїзд під залізничними коліями (всього 3,7 м) та незадовільний стан дорожнього покриття.

Проте за останній час в КП «ЧТУ» надійшла велика кількість звернень від мешканців району, серед яких багато людей літнього віку. Вони просили, аби хоч один випуск на маршрут № 5 забезпечувався сучасною технікою.

У адміністрації КП «ЧТУ» однозначно вирішили піти назустріч чернігівцям. Служби підприємства ретельно проінспектували стан контактної мережі та дорожнього покриття. На основі обстеження винесені рекомендації, щодо руху тролейбусів з низьким рівнем підлоги.

Разом з тим, 10 жовтня кількість нових тролейбусів на підприємстві збільшилась на один, завдяки початку поставки закуплених за кошти бюджету в 2017 році, електромашин.

 

    Саме цей тролейбус із нової поставки з номером 497 відкрив рух низькопідлогових машин на маршруті № 5 «Подусівка» — «Вокзал». Планується, що відтепер нова техніка постійно з'являтиметься на Подусівці, а тамтешня дорога стане таким собі тестовим полігоном.

 


За інформацією КП «Чернігівське тролейбусне управління»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!