Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 квітня 2018 р.

Повідомлення про намір здійснити зміну вартості послуг на технічне обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках

Повідомлення про намір здійснити зміну вартості послуг на технічне обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках

 Приватне комерційно - виробниче підприємство «Полісся – ліфтсервіс»  повідомляє про здійснення наміру, щодо підвищення вартості послуг по технічному обслуговуванню ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках м. Чернігова.

Тариф на послуги по технічному обслуговуванню базового ліфта  введений в дію з 15.06.2016 р  в сумі 190,90 грн. (з урахуванням ПДВ) за ліфт прийнятий рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20.05.2016р. №189 «Про встановлення ціни технічного обслуговування базового ліфта та вартості технічного обслуговування обладнання систем диспетчеризації».

Згідно  «Порядку встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації»  затвердженого Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 09.11.2006р. №369. виконано розрахунок вартості. Вартість технічного обслуговування ліфтів у житлових будинках на місяць визначається в залежності від ціни технічного обслуговування базового ліфта з урахуванням коефіцієнтів складності, що враховують кількість поверхів, типи ліфтів, термін експлуатації, наявність системи диспетчеризації. Відповідно до складених розрахунків технічне обслуговування базового ліфта становить 375,60 грн., з урахування ПДВ.

Вартість технічного обслуговування обладнання диспетчеризації:

№ п/п

Найменування, коротка технічна характеристика обладнання

Вартість, грн.. з ПДВ

GSM-звязок

1

Пристрій переговорний кабіни

46,84

2

Щит увідний будинку

34,52

 

Крім того підприємство  при розрахунку не планує прибутку від технічного обслуговування  ліфтів, враховуючи їх незначну частку в загальному обсязі робіт, оскільки основним видом діяльності, який забезпечує прибуток підприємства, є монтаж ліфтів. 

З моменту встановлення діючих тарифів в державі відбулися суттєві зміни в сфері оплати праці, так  розмір мінімальної заробітної плати у діючих тарифах  врахований на рівні 1379,00 грн. Мінімальна заробітна плата визначена законодавством на 2018 рік становить 3723,00 грн.

Значне зростання цін на складові діючого тарифу а саме: паливо-мастильних матеріалів на 70% , цін на матеріали та комплектуючи в середньому на 70%, витрати на енергоносії та комунальні послуги – 70- 80 %.

 Всі перераховані складові обґрунтовують необхідність підвищення вартості технічного обслуговування ліфтів та диспетчерського обладнання.

Ліфтове обладнання, що знаходиться на обслуговуванні застаріле і потребує матеріальних витрат на забезпечення безпечної, безперебійної  експлуатації.

Підвищення вартості обслуговування ліфтів та обладнання диспетчеризації дасть змогу покращити якість  технічного обслуговування та скоротить простої обладнання з технічних причин.

Зауваження та пропозиції  приймаються в письмовому вигляді протягом 7 днів з дня опублікування цього оголошення за адресою:14007, м. Чернігів, проспект Миру, 235  тел. (04622) 53398. 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!