Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 квітня 2018 р.

Інформація про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що надаються ТОВ «КК «Габріель»

Керуючись п.2.4 Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012р. №390, ТОВ «КК «Габріель» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Існуючі тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які встановлені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 18.01.2018 року за №25, діють з 10.02.2018 року.

Необхідність встановлення нових тарифів на послуги обумовлено наступними чинниками:

1.  З 01.06.2018 року вводиться в дію новий Закон України «Про житлово-комунальні послуги». Згідно з цим Законом послуга поводження з побутовими відходами є окремою комунальною послугою і, відповідно, не може входити до складу тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Отже, виникла необхідність внесення змін до Переліку і періодичності виконання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, виключивши з нього послугу з вивезення побутових відходів, та проведення перерахунку тарифу.

2. Вартість ПММ, що була закладена в діючий тариф, також зросла на 8%.

3. ПКВП «Полісся-ліфтсервіс» збільшує вартість техобслуговування, та диспетчеризації ліфтів на 96,74%.

Враховуючи об’єктиві фактори, з метою забезпечення стабільної роботи підприємства та якісного виконання послуг, виникла необхідність зміни діючої ціни на послуги з управління багатоквартирними будинками. Адже тільки при відповідності цін економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання житлово-комунальних послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж і конструктивних елементів житлових будинків для їх безпечної експлуатації та проживання в них мешканців міста.

Виходячи з цього Проект середнього тарифу складає  4,015грн.

 Розрахунок ціни проведено по кожному житловому будинку відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою КМУ України від 01.06.2011 року №869.

З детальною інформацією щодо розміру ціни і вартості окремих послуг, що входять до їх складу, відсотку росту по кожному житловому будинку можна ознайомитися на сайті Чернігівської міської ради (розділ «Нагальні питання»), на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них.

 Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 7 днів з дня опублікування повідомлення про наміри здійснити зміну тарифів за адресами:

 


Управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради

14000, м. Чернігів, вул..Магістратська, 7

телефон 67-51-98

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради

14000, м. Чернігів, вул..Реміснича, 19

телефон 4-31-89

ТОВ «КК «Габріель»

14026, м. Чернігів, вул..Красносільського 27/25

телефон 611-329,611-337

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!