Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 лютого 2018 р.

Повідомлення КП «Чернігівводоканал» про проведення другого відкритого обговорення щодо розгляду проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради на 2018 рік»

Повідомлення КП «Чернігівводоканал» про проведення другого відкритого обговорення щодо розгляду проекту постанови НКРЕКП  «Про схвалення Інвестиційної програми комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської  ради на 2018 рік»

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 15 лютого 2018 року, схвалено проект постанови «Про схвалення Інвестиційної програми комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської  ради на 2018 рік».

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколом відкритих обговорень Інвестиційної програми комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради на 2018 рік та обґрунтовувальними матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднений на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Відповідно до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, комунальне підприємство «Чернігівводоканал» повідомляє, що зауваження і пропозиції приймаються у письмовому або електронному вигляді до 10 год. 00 хв. 21 березня 2018 року  за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15, адреса електронної пошти: [email protected].

Відкрите обговорення щодо розгляду проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської  ради на 2018 рік» відбудеться о 14 год. 00 хв. 22 березня 2018 року за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15 (актова зала).

Зацікавлені особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні, мають подати заявки у письмовій формі до 10 год. 00 хв. 21 березня 2018 року за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15.


Адміністрація КП „Чернігівводоканал”

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!