Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 листопада 2017 р.

З 30 листопада по 1 грудня 2017 року Міжнародний форум бізнес-інновацій Future Business Forum

Повідомляємо!

З 30 листопада по 1 грудня 2017 року в Києві (Столичне шосе, 103, Ramada Encore Kiev), пройде міжнародний форум бізнес-інновацій FUTURE Business Forum.

У столиці зберуться більш ніж 500 підприємців, власників бізнесу, топ-менеджерів корпорацій, представників недержавного сектору з метою ознайомитися з правилами сталого розвитку свого бізнесу, а також розбудовою за такими принципами усієї держави.

Спікерами FUTURE Business Forum стануть топ-експерти у сфері систематизації бізнесу та впровадження інновацій, серед яких – Кирило Куницький, Ваче Давтян, Петро Синегуб, Євген Василенко, Сергій Позняк, які розкажуть: 

·              про переваги та міжнародні практики прозорого бізнесу;

·    про стратегічне управління процесами для створення взаємовигідних і міцних відносин з партнерами, постачальниками та підрядниками; 

·              про беззбитковий розвиток і масштабування бізнесу;

·              про створення умов, у яких співробітники максимально розкриють свій потенціал, підвищуючи ефективність і доходи компанії;

·              про підвищення привабливості бізнесу для інвесторів.

Кожна доповідь супроводжуватиметься обговоренням успішних рішень українських власників і міжнародних корпорацій, завдяки чому учасники форуму зможуть отримати практичні знання і навички. Невід’ємною частиною заходу стане нетворкінг, пошук нових партнерів та бізнес-можливостей.

Реєстрація на форум за посиланням: https://2event.com/ru/events/1008352 Вартість участі: - для бізнесу: 1 день – 700 грн., 2 дня – 1100 грн. - для неурядових організацій: 1 день – 600 грн., 2 дня – 900 грн. Діють знижки для соціально відповідального бізнесу.

Додаткова інформація за телефоном: +380964617666.

Програма форуму: https://fbf.globalcompact.org.ua/ Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/events/129002407828891

Ініціатор FUTURE Business Forum: – Мережа Глобального Договору ООН в Україні, організатори – European Profiles S.A. Ukraine, Соціальний консалтинг «Параграф» за підтримки Платформи зеленої економіки.

За інформацією Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!