Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 листопада 2016 р.

Конкурс грантів “Адвокація заходів зі сприяння торгівлі та спрощення торговельних процедур”


Інститут економічних досліджень та політичних консультацій в рамках проекту “Діалог зі сприяння торгівлі”, який фінансується Європейським Союзом, оголошує конкурс грантів “Адвокація заходів зі сприяння торгівлі та спрощення торговельних процедур”.

Роль, спроможність і вплив бізнес асоціацій у порівняні з попередніми роками сьогодні є вже визнаною - авторитетна позиція та професійність багатьох з них є чинником формування політики в сфері торгівлі, митної справи, податків та дерегуляції. Проте їх вплив на конкретні заходи впровадження державної політики в сфері сприяння торгівлі та спрощення процедур є недостатнім, зокрема на місцях.

У даному контексті доцільним є залучення більш широкого кола зацікавлених гравців, у тому числі громадських організацій для посилення зусиль та заходів підтримки шляхом здійснення адвокаційних кампаній з просування заходів зі сприяння торгівлі та спрощення торговельних процедур.

Здійснення даної адвокаційної кампанії має стати одним з інструментів впливу громадскості і підприємницького  середовища для створення в країні більш сприятливих умов ведення зовнішньоекономічної діяльності та бізнес клімату в цілому.

Мета конкурсу – покращення практики реалізації нормативно-правових актів, пов’язаних із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності, у т. ч. в контексті посилення транспарентності діяльності органів влади, через забезпечення участі широкого кола громадських організацій в адвокації питань, пов’язаних із сприянням та спрощенням процедур торгівлі, їх спроможності відстежувати, оцінювати вплив, корегувати та підтримувати відповідні реформи зокрема на місцевому рівні.

Учасники конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, які мають:

·                      статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні упродовж 2 років;

·                      спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).

·                      щонайменше дворічний досвід практичної роботи у сфері сприяння міжнародній торгівлі та спрощення процедур торгівлі.

·                      спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).

 Більш детальна інофрмація за посиланням:

http://www.ier.com.ua/ua/Grants?pid=5372

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!