Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2017 р.

Представникам творчих професій необхідно задекларувати свої доходи

Представникам творчих професій необхідно задекларувати свої доходи


Чернігівська ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області нагадує, що спортсмени, актори, репетитори та інші представники творчих професій зобов’язані задекларувати отримані протягом минулого року доходи у разі, якщо при нарахуванні та виплаті таких доходів не було сплачено податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

Прозвітувати про отримані у 2016 році доходи необхідно до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 15 вересня 2016 року № 821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859».  Зробити це слід до 1 травня поточного року.

За вибором платника податків декларації подаються особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку.

Декларантам варто скористатися спеціальним електронним сервісом  «Декларація про майновий стан» у відкритій частині Електронного кабінету платника, де можна безкоштовно завантажити, заповнити,  зберегти та роздрукувати  декларацію, а з використанням електронного цифрового підпису - подати декларацію в електронному вигляді.

Відповіді на питання, які виникають при заповненні та поданні декларації про майновий стан та доходи, порядку та термінів сплати можна  отримати у Центрі обслуговування платників  Чернігівської ОДПІ за адресою: вул. Кирпоноса, буд.28, м. Чернігів, телефони: 65-28-53, 65-28-32, 65-28-25.

Закликаємо платників сумлінно виконати свій конституційний обов’язок  - своєчасно задекларувати свої доходи та сплатити податки до бюджету країни. 

Відділ організації роботи Чернігівської ОДПІ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!