Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 грудня 2018 р.

У Чернігові за підтримки «Нашого краю» відбувся кубок із самбо для початківців

У Чернігові за підтримки «Нашого краю» відбувся кубок із самбо для початківців

У Чернігові пройшов кубок із самбо для початківців, зібравши 75 дітей з міста і області віком від 4 до 11 років. Організатором справжнього спортивного свята для дітей виступили Чернігівська обласна федерація самбо під патронатом ГО «Громадський актив України» та політичної партії «Наш край».

Наймолодших учасників свята та їхніх батьків привітав керівник ГО «Громадський актив України» Петро Пекур. Він наголосив, що упродовж кількох років спільними зусиллями розвиває і підтримує самбо,і в подальшому ця діяльність триватиме. Петро Пекур закликав хлопчиків і дівчаток займатися спортом, щоб бути здоровими, уміти ставити перед собою цілі та успішно досягати їх, бути майбутньою спортивною плеядою, аби прославляти Чернігів і Чернігівщину. Завершилося свято солодким частуванням, а також шоу пісочної анімації.

На сьогодні федерація самбо Чернігівщини активно працює над розвитком і популяризацією цього виду єдиноборства. Зокрема, самбо нині включено до шкільної програми з фізкультури. Також самбо включено до програми Олімпійських ігор.

Самбо – це не лише вид спортивного єдиноборства і система протидії противнику без застосування зброї, а й система виховання, що сприяє розвитку морально-вольових якостей, патріотизму і громадянської позиції. Заняття самбо формують сильний характер, стійкість та витривалість, сприяють виробленню самодисципліни і розвитку якостей, необхідних для досягнення життєвих цілей.

 



Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!