Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 грудня 2018 р.

У Чернігові «Наш край» актуалізує питання будівництва Палацу спорту

У Чернігові «Наш край» актуалізує питання будівництва Палацу спорту

Питання спорудження Палацу спорту у Чернігові обговорювалося під час експертної зустрічі за участі представників партії «Наш край». Необхідність будівництва в обласному центрі сучасної спортивної арени для розвитку різних видів спорту ні в кого не викликає сумнівів, однак це питання вимагає більш активних дій з боку влади і громадськості.

За словами депутата Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктора Бистрова, цього року активніше працює Рада регіонального розвитку і кожне місто, громада мають можливість запропонувати важливі для регіону проекти. «Від Чернігова це може бути Палац спорту, оскільки його спорудження за виключно кошти міського бюджету є досить складним процесом і може затягнутися на роки», - пояснив Віктор Бистров.

Представники спортивної спільноти міста нагадали про існування попереднього ескізу майбутнього Палацу спорту і наміри спорудити спортивну споруду на вул. Пушкіна, поблизу річки Стрижень. Серед видів спорту, для розвитку яких можуть бути створені умови у майбутньому Палаці спорту, вони  назвали баскетбол, волейбол, міні-футбол, спортивну стрільбу, єдиноборства тощо. На думку представників чернігівського спорту, сучасний Палац спорту як необхідна база не тільки сприятиме розвитку спорту у місті, а й дозволить проводити міжнародні змагання та збори національних збірних.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов вважає, що Палац спорту – це важливий для обласного центру Чернігівщини об’єкт у контексті розвитку  спортивної і туристичної сфер. «Це має бути багатофункціональний палац, що може використовуватися не тільки для спорту, а й приміром, для проведення концертних заходів і різноманітних виставок. Йдеться про розвиток міста, створення нових робочих місць. Якщо правильно вибудувати логістику, активно використовувати новий об’єкт, то це може бути успішне і прибуткове комунальне підприємство», - наголосив він. Водночас, Олександр Соколов переконаний, що концепція спорудження Палацу спорту має враховувати не лише побажання тренерів, спортсменів, а й чернігівців, тому потребує громадських консультацій.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!