Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 жовтня 2018 р.

У Чернігові депутат від «Нашого краю» провела відкритий прийом жителів округу

У Чернігові депутат від «Нашого краю» провела відкритий прийом жителів округу

У Чернігові депутат міської ради від «Нашого краю» Наталія Хольченкова провела відкритий прийом жителів свого округу, що розташований у мікрорайоні вулиці Савчука. За її словами, захід є традиційним і поєднує розважальну програму для дітей зі спілкуванням з дорослими мешканцями мікрорайону.

Наталія Хольченкова зауважила, що жителі мікрорайону звернулися із кількома питаннями щодо благоустрою території вул. Савчука. «Цього року за кошти міського бюджету у рамках виконання програми капітального ремонту прибудинкових доріг, у результаті також і моїх депутатських звернень, було капітально відремонтовано прибудинкову територію поблизу будинку №3 по вулиці Савчука. Тож жителі інших будинків висловлюють побажання, аби оновили прибудинкові території і поблизу їхніх помешкань», - розповіла депутат.

Крім того, зараз тривають роботи з впорядкування території по вул. Молодчого - Савчука: облаштування пішохідної і велосипедної доріжок (поки що з однієї сторони, з іншої планується також), асфальтування проїжджої частини, створення безпеки автомобільного руху перед школою мистецтв та, навіть, встановлення нового паркану, що закриває вже напівзруйнований небезпечний паркан військової частини. «Ці проблемні питання я постійно порушувала та наголошувала на необхідності проведення робіт, а щодо проблеми паркану є навіть окремий депутатський запит», - поділилася Наталія Хольченкова.

Вона додала, що місцеві жителі дуже позитивно оцінюють зміни, що відбуваються, і хочуть, аби мікрорайон розвивався, ставав більш комфортним для людей та затишним.




Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!