Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2018 р.

«Наш край» має посилити партійну дисципліну

Політична партія «Наш край» має посилити внутрішньопартійну дисципліну, аби працювати більш результативно і виконувати свої обіцянки. Про це заявив керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Соколов.

За його словами, у нашій країні розвинута практика «політичних хамелеонів» - політиків, які міняють не лише партії, а й часто змінюють свою позицію з принципових питань, виступають з гаслами, що кардинально протилежні тим, які говорили раніше, на попередніх виборах. «Це обумовлено різними чинниками: відсутністю партійної принциповості, чіткої позиції партії, тим, що правила гри в партіях часто змінюються, і тим, що не вибудовується система взаємодії з депутатськими корпусами всіх рівнів та безконтрольністю, що говорять і що роблять депутати від партії», - зазначив Олександр Соколов. Як наслідок, на його думку, в Україні не розвивається та руйнується таке поняття як політична культура та її складова партійна дисципліна.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міськраді вважає, що партія має посилити на місцях партійну дисципліну. Серед необхідних заходів він назвав запровадження моніторингу діяльності керівників територіальних та місцевих організацій партії, депутатів рад. «Методи впливу на порушників партійної дисципліни повинні бути закріплені внутрішньопартійними документами, перш за все, статутом партії», - підкреслив Олександр Соколов.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!