Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 липня 2018 р.

У Чернігові «Наш край» закликає владу звернути увагу на проблему міграції

У Чернігові "Наш край» закликає владу звернути увагу на проблему міграції

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Богдан Ткаченко подав запит до міського голови щодо необхідності подолання негативних наслідків трудової міграції кваліфікованих кадрів.

Депутат наголошує, що ця проблема вже болісно вдарила по багатьох підприємствах міста і не лише – від дефіциту кадрів потерпають медичні та навчальні заклади, державні установи, значна кількість підприємців.

Богдан Ткаченко звернувся до міської влади з пропозицією розробити за участі депутатів Чернігівської міської ради низку заходів і проектів рішень міськради, що сприятимуть поліпшенню ситуації та допоможуть підприємцям й іншим установам подолати проблеми, пов’язані з дефіцитом професійних кадрів.

«Упевнений, що без своєчасного реагування на це негативне явище ми втратимо можливість досягти економічного зростання та суспільного добробуту в Україні», - зазначив депутат від «Нашого краю».

Занепокоєння представників депутатського корпусу проблемою трудової міграції з України поділяють і місцеві підприємці. Так, чернігівський приватний підприємець Антон Поляков, спілкуючись на тему безробіття і трудової міграції із журналістами, зазначив, що у Чернігові вже кілька років важко знайти кваліфікованих спеціалістів робітничих спеціальностей. Крім того, нестачу персоналу відчувають вже й місцеві лікарні. Тому він переконаний, що представникам влади, бізнесу потрібно об’єднати зусилля та створити належні умови, аби люди були зацікавлені жити і працювати вдома, а не в інших країнах.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!