Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 червня 2018 р.

У Чернігові депутат від «Нашого краю» дбає про благоустрій мікрорайону

У Чернігові депутат від «Нашого краю» дбає про благоустрій мікрорайону

 

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Сергій Вакуленко послідовно дбає про благоустрій мікрорайону «Градецький».

За адресою вул. Самострова, 9 завершено спорудження мудьтифункціонального спортивного майданчику зі штучним покриттям, де діти можуть грати у футбол, волейбол, баскетбол. «На цьому місці було зруйноване спортивне поле, я неодноразово звертався із пропозиціями провести його реконструкцію та осучаснити, аби діти і молодь з навколишніх будинків мали належні умови для занять спортом», - розповів він. Сергій Вакуленко уточнив, що у рамках соціального проекту «Social Football Challenge in Ukraine 2018»  у Чернігові цього року встановило два спортивні майданчики, у тому числі і на Самострова,9.

«Спочатку йшлося про один майданчик, але потім управління сім’ї, молоді та спорту міськради досягло згоди, що майданчиків буде два. І завдяки моїм депутатським зверненням, мультиспортивний майданчик встановили у саме у нашому мікрорайоні», - підкреслив Сергій Вакуленко. Він наголосив, що тепер завдяки спільним зусиллям депутата і місцевої влади є всі умови для активного й здорового дозвілля дітей та молоді з мікрорайону «Градецький», і важливо, аби таких майданчиків у Чернігові було більше.

               

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!