Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2018 р.

У Чернігові «Наш край» пропонує оновити шкільні меблі та спортінвентар у закладах освіти

У Чернігові «Наш край» пропонує оновити шкільні меблі та спортінвентар у закладах освіти

         Як оновити спортивний інвентар та шкільні меблі в закладах освіти, що наразі морально і фізично застаріли? Депутати від «Нашого краю» пропонують вирішення проблеми.

Проект «Програми розвитку матеріально-технічної бази закладів освіти м. Чернігова на 2018 рік» розробили і подали на розгляд профільного управління депутати фракції «Наш край». Як повідомив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров, до розробки документу депутати залучили представників освітянської галузі міста, також врахували побажання батьківських колективів. Мета програми – цілеспрямоване фінансування у школах і дитячих садках оновлення меблів, обладнання предметних кабінетів, спортивного інвентарю.

«Розробка цієї програми зумовлена низкою причин. Ми всі добре знаємо, що шкільні меблі у закладах освіти Чернігова значно застаріли і часто не відповідають віковим потребам учнів. Через відновлення роботи раніше не функціонуючих груп у дошкільних закладах є потреба у придбанні меблів для нових приміщень. Крім того, спортивний інвентар й обладнання у закладах освіти роками не оновлювалися і на даний час теж не відповідають санітарно-технічним нормам», - прокоментував Віктор Бистров. Він уточнив, що у попередні роки міський бюджет був іншим, а нині завдяки децентралізації є можливості якісно змінювати умови навчання та виховання у чернігівських школах і дитсадках.

«Ми розробили і подали в управління освіти міськради проект програми. Сподіваємося, що працівники управління зроблять фахові висновки та доповнення, а потім винесуть на затвердження виконкому і депутатів міської ради. Представники інших фракцій нас підтримають», - сказав депутат від «Нашого краю».

На думку Віктора Бистрова, це й буде один із якісних кроків, спільний внесок міської влади, депутатського корпусу у розбудову Нової української школи.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!