Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 жовтня 2017 р.

У Чернігові «Наш край» підтримав програму молодіжного кредитування на придбання житла

У Чернігові «Наш край» підтримав програму молодіжного кредитування на придбання житла

 Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді у повному складі підтримала програму молодіжного кредитування на 2018-2022 роки з фінансуванням 15 млн грн. Відповідне рішення схвалено сьогодні під час сесії міської ради.

Згідно з документом, програма молодіжного житлового кредитування у місті Чернігові спрямована на створення додаткових умов для забезпечення молоді житлом, активізації інвестиційної діяльності у сфері іпотечного кредитування та житлового будівництва для молодих сімей і одиноких молодих громадян.

Програма передбачає надання молодим родинам, неповним сім'ям, одиноким громадянам до 35 років включно довготермінового державного кредиту на будівництво житла через Чернігівське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву». Програма має кошторис 15 млн грн, зокрема, на 2018 рік – 2 млн грн, найбільша сума передбачена у 2022 році – 4 млн грн. За цей час планується забезпечити житлом 134 молоді чернігівські родини через будівництво чи придбання понад 8,3 тис. кв. м. житла.

За словами керівника фракції «Наш край» у міськраді Олександра Соколова, представники політичної сили завжди підтримують ініціативи, що створюють необхідні умови для молоді і молодих родин. Зокрема, минулої сесії фракції «Наш край» ініціювала збільшення допомоги родинам із новонародженими, що тепер виплачуватиметься у Чернігові.

 


Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!