Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 червня 2017 р.

Танцювальний рекорд встановив у Чернігові колектив, організований депутатом «Нашого краю»

Національний танцювальний рекорд встановив у Чернігові колектив «Альянс», керівником якого є депутат Чернігівської міськради від партії «Наш край» Наталія Хольченкова.

За її словами, представники Національного реєстру рекордів України зафіксували рекорд «Наймасовіший танцювальний фрістайл», його виконували 510 учасників віком від 5 до 18 років. Усі вони є вихованцями зразкового колективу «Студія сучасного танцю «Альянс».

«Ми встановили танцювальний рекорд і в такий спосіб відзначили Міжнародний день захисту дітей та 18-річчя колективу», - поділилася Наталія Хольченкова.

Вона зазначила, що зараз різними напрямами сучасного танцю в «Альянсі» займаються півтисячі юних чернігівців, а загалом, колектив зробив вагомий внесок у розвиток танцювальної культури Чернігова, виховав уже не одне покоління талановитих танцюристів. Крім того, окремі напрями сучасного танцю, приміром, як брейк-данс, викладаються тільки в «Альянсі».

«Цього року брейк-данс внесено до офіційної програми юнацьких Олімпійських ігор, тож будемо працювати і сподіватися, що в Чернігові колись з’являться чемпіони з цього виду танцювального спорту чи спортивного танцю», - зазначила Наталія Хольченкова.

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!