Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 травня 2017 р.

У Чернігові «Наш край» привітав ветеранів із Днем Перемоги

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській та районних у місті ради 9 травня стали учасниками масових заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відбулися в обласному центрі Чернігівщини. Цього року, незважаючи на дощову прохолодну погоду, урочистості були надзвичайно масовими – за участі майже 3 тис. чернігівців і гостей міста

Зранку мітинг і церемонія покладання квітів пройшли у центрі Чернігова - у сквері імені Попудренка. Зі святом чернігівців привітали представники влади та громадськості. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни бійців і померлих після війни ветеранів, воїни Чернігівського гарнізону дали військовий салют. Потім учасники мітингу поклали квіти до братської могили бійців, які загинули у вересні 1943 року під час визволення міста від нацистів, і меморіальних стел на честь загиблих в АТО та Героїв Небесної Сотні.

На переконання голови фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександра Соколова, нині необхідно більше уваги приділяти ветеранам, дбати про належний їхній соціальних захист, оскільки так ми виконаємо свій обов’язок перед поколінням людей, яким судилися надзвичайні випробування і вони гідно їх витримали. На жаль, зараз у Чернігові проживають тільки 326 учасників Другої світової війни. І дуже важливо, на його думку, повернути мир в Україну, адже тільки за таких умов можливий повноцінний суспільний розвиток та економічне піднесення.

Також церемонія покладання квітів відбулася на Меморіалі Слави на Болдиній горі.



Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!