Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 квітня 2017 р.

Новий сезон із дворового футболу стартував у Чернігові за підтримки «Нашого краю»

Новий сезон із дворового футболу стартував у Чернігові за підтримки «Нашого краю»

Суперкубок із дворового футболу організував у Чернігові на вихідних депутат міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко, який є президентом Асоціації дворового футболу та активно розвиває цей вид спорту у місті.

Незважаючи на дощову погоду, на футбольне поле на міському стадіоні вийшли команди «Холдинг» (двократні володарі суперкубка) та «Кіт і пес» (володарі Кубку - 2016 ). За підсумками гри суперкубок учергове перейшов до команди «Холдинг».

«У Чернігові традиційно старт нового сезону з дворового футболу розпочинається боротьбою за суперкубок. У такий спосіб ми підбиваємо підсумки попереднього сезону та відкриваємо новий», - повідомив Богдан Ткаченко.

Депутати «Нашого краю» підтримують розвиток дворового футболу в Чернігові. Загалом, у вищій, 1-й та 2-й лігах цього виду спорту в обласному центрі грають 58 команд. За ініціативи Богдана Ткаченка триває спорудження стадіону в одному із мікрорайонів Чернігова, на що із міського бюджету спрямовано близько 1,5 млн грн.

Юніорська ліга у Чернігові включає 15 команд. Водночас, у депутата викликають занепокоєння заяви представників міської влади про закриття Центру по роботі з дітьми за місцем проживання, оскільки юніорські команди здебільшого тренують педагоги цього закладу. «Якщо центр закриють, юніорські команди теж можуть зникнути», - підкреслив Богдан Ткаченко. Він наголосив на необхідності збереження цього позашкільного закладу, оскільки йдеться про змістовне і здорове дозвілля дітей у позаурочний час.

  

 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!