Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2019 р.

Рішення виконкому "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

12 березня 2019 року  №100

 


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням  міської ради  від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-13 та розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 6 березня 2019 року № 02-13/2), виконавчий комітет міської ради вирішив:              

1.Не залучати до пайової участі у розвитку інфраструктури міста: 

1.1. Сухомлина Андрія Івановича при реконструкції власної квартири № 170, загальною площею 40,8 кв.м, в житловому будинку № 43 по вул. Льотній для покращення умов проживання.  

1.2. Бойправа Миколу Миколайовича при реконструкції 13/25 частини житлової квартири № 25/1, загальною площею 26,0 кв.м, в житловому будинку № 7 по вул. Дмитра Самоквасова для покращення умов проживання.                      

1.3. Дочірнє підприємство «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестора будівництва) при будівництві 3432,36 кв.м житлових квартир на замовлення Управління Служби безпеки України в Чернігівській області та Міністерства оборони України у об’єкті будівництва «Будівництво багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельна адреса) з господарськими приміщеннями по вул. Стрілецькій на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні Управління Служби безпеки України в Чернігівській області».

2. Зменшити дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) величину пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста на суму 847 299 грн при будівництві об’єкта: «Будівництво багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельна адреса) з вбудовано-прибудованими об’єктами соціальної інфраструктури, господарськими приміщеннями та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Бориса Луговського, 10 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні Головного управління Національної поліції в Чернігівській області» (розрахована величина пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста для житлових приміщень становить: 4% - 1 946 125 грн;  для нежитлових приміщень: 10% - 304 477 грн).

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості позамайданчикових інженерних мереж та споруд, збудованих дочірнім підприємством «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестором будівництва), а саме:

- водопостачання загальною вартістю 130 914 грн, які прокладені до багатоповерхового житлового будинку 97 - № 1 по вул. Шевченка (будівельний номер), що знаходяться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 99б;

- водопровідної підвищувальної насосної станції з вмонтованим обладнанням загальною вартістю 481 991 грн, що знаходяться за адресою:  м. Чернігів,  по вул. Шевченка, 99б;

- водопостачання загальною вартістю 32 440 грн та водовідведення загальною вартістю 18 146 грн, які прокладені до багатоповерхового житлового будинку 97 - № 2 по вул. Шевченка (будівельний номер), що знаходяться за адресою: м. Чернігів,  по вул. Шевченка, 97а;

- водопостачання загальною вартістю 4 351 грн, які прокладені до багатоповерхового житлового будинку 97 - № 3 по вул. Шевченка (будівельний номер), що знаходяться за адресою: м. Чернігів, по вул. Шевченка, 101а.

Рішенням Чернігівської міської ради від 20 грудня 2018 року № 37/VІІ-5 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури» надано згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова зазначених інженерних мереж та споруд.

Також зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості позамайданчикових інженерних мереж, збудованих дочірнім підприємством «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестором будівництва), а саме:

- водопостачання загальною вартістю 47 956 грн та водовідведення загальною вартістю 50 856 грн, які прокладені до добудови об’єкта незавершеного будівництва багатоповерхового житлового будинку № 2а по вул. Любецькій (будівельна адреса);

- водопостачання загальною вартістю 28 945 грн та водовідведення загальною вартістю 26 582 грн, які прокладені до багатоквартирного житлового будинку № 12 по вул. Дмитра Самоквасова;

- водовідведення загальною вартістю 25 118 грн, які прокладені до багатоповерхових житлових будинків на розі вул. Красносільського та Андрусенка у першому мікрорайоні житлового району «Масани» (перший та другий пусковий комплекс).

Рішенням Чернігівської міської ради від 31 січня 2019 року № 38/VІІ-3 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури» надано згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова зазначених інженерних мереж.

Залишок величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста становить 1 403 303 грн та підлягає сплаті дочірнім підприємством «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестором будівництва)  до міського бюджету на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО      

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!