Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 березня 2019 р.

Рішення виконкому "Про затвердження актів приймання- передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

12 березня 2019 року  №88

 


Про затвердження актів приймання-
передачі у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів соціальної та інженерної
інфраструктури


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 31.01.2019 № 38/VII-3, розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- вуличного каналізаційного колектору прокладеного по вул. Авіаторів у м. Чернігові,  який перебуває у власності органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Авіаторів»;

 - зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення прокладених до житлових будинків № 1 та № 2 по вул. Князя Чорного, 4а у м. Чернігові,  та перебувають на балансі приватного підприємства «Геліодор»;

-  вузла обліку теплової енергії   в тому числі: теплообчислювач, термоперетворювач та лічильник води, який встановлений у житловому будинку  № 29 по вулиці Льотній у м. Чернігові, який перебуває у власності мешканців будинку.

2. Передати:

2.1. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С. М.) у господарське відання в якості внеску до статутного капіталу:

- вуличний каналізаційний колектор прокладений по  вул. Авіаторів у м. Чернігові, у сумі 78775,13 грн.;

- зовнішні мережі водопостачання та водовідведення  прокладені до житлових будинків № 1 та № 2 по вул. Князя Чорного, 4а у м. Чернігові,  у сумі 66677,00 грн.

2.2. В оперативне управління фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.)  вузол обліку теплової енергії   в тому числі: теплообчислювач, термоперетворювач та лічильник води, який встановлений у житловому будинку № 29 по вулиці Льотній у м. Чернігові з подальшою передачею в оренду ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (Геращенко В. М.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО    

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!