Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 червня 2017 р.

"Вибір-10": впровадження науково обґрунтованої профілактики наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед учнів шкіл Чернігова"

Назва проекту: "Вибір-10": впровадження науково обґрунтованої профілактики наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед учнів шкіл Чернігова"

 Автор – Рябуха Валерій Володимирович

 Місце реалізації: Науково-методичний центр управління освіти (вул. Шевченка, 93), Чернігівська благодійна організація «Аратта» (вул. Станіславського, 40) та в 20-ти загальноосвітніх навчальних закладах м. Чернігова.

 Короткий опис: Підготовка 42-х тренерів профілактичної програми «Вибір». Проведення «Вибору» (десять уроків-сесій) для 700 учнів в 20-ти ЗНЗ м. Чернігова. Проведення супутніх семінарів для тренерів з числа соціальних педагогів та психологів шкіл, студентів, курсантів. Проведення п’яти міжшкільних брейн-рингів для шестикласників на тему профілактики ризикованої поведінки. Створення п’яти фільмів для сесій «Вибору-10» та фільму про проект. Публікація робочого зошита для учнів «Вибору-10» та довідника для тренерів з профілактики. Конкурс малюнків та фотоконкурс на патріотичну тему.

 Вартість: 106 090 грн

 Вид проекту: Малий

 Допуск до голосування:

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!