Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 червня 2019 р.

Владислав Атрошенко: "будинок колгоспника" перетворять на сучасний палац культури обласного центру


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Капітальний ремонт будівлі КП «Міський палац культури» триває. Реалізація проєкту розпочалася в 2018 році. Тоді було замінено систему водовідведення, частину комунікацій та покрівлю, реконструйовано частину прилеглої території з улаштуванням тимчасової стоянки для автомобілів.

Цьогоріч ремонтують фасад з боку Новозаводської районної ради, утеплюють цоколь. Термореновація проводиться відповідно до всіх сучасних стандартів. На ці роботи з міського бюджету виділиться орієнтовно 7 млн грн.

26 червня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко провів робочу нараду на будівельному майданчику. Після огляду зовнішніх робіт перейшли до огляду внутрішнього стану приміщення  міського палацу культури. Як відомо, з часу введення в експлуатацію будівлі у 1973 році суттєвих ремонтів тут не робили.

Беззаперечно цей об’єкт потребує повного переформатування до сучасних вимог, як ззовні так і в середині. Інші першочергові речі: заміна електромереж, нове освітлення, осучаснення зали та сцени, ремонт стін та ін. Очікується, що багато супітніх проблем виявляться вже у процесі робіт. 

На фото нижче: поточний стан частини приміщень

 

Всього для повного комплексу внутрішніх робіт потрібно на рівні 65 млн грн, зовнішніх - до 30 млн грн.

Якщо будемо виділяти по 8-10 млн грн щороку, то можна порахувати, приблизно скільки років будемо ремонтувати цей об’єкт. А хотілося б, років за 3, - сказав міський голова, зазначивши, що кінцева мета виконання всіх будівельних робіт - перетворити "будинок колгоспника на сучасний палац культури в обласного центру".

Цього року до Дня міста планують завершити ремонт фасадної частини з боку Новозаводської районної ради. Тут буде тимчасовий вхід на час реконструкції фасаду з боку вулиці Мазепи. Також буде упорядковано зелену зону біля центрального входу.




Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!