Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Внесення доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2018 – 2019 роки

Внесення доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2018 – 2019 роки

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Указом Президента України від 11 лютого 2016 року № 44 "Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України" та розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 5 лютого 2016 року №59 "Про організацію шефства на з’єднаннями, військовими частинами, установами та організаціями ЗСУ", з метою піднесення престижу військової служби, сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, з метою розв'язання соціально-побутових проблем, задоволення культурних і духовних потреб військовослужбовців, налагодження ефективного цивільно- військового співробітництва, міська ради вирішила:

1.   Затвердити доповнення до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України  та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2018 – 2019 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 лютого 2018 року  №28/VII-9 (далі -Програма):

1.1.  Розділ 1. Паспорт Програми частину Виконавці заходів доповнити наступнимрядком:

"командування військової частини 2253."; 2

1.2.  Розділ 3. Мета, завдання та заходи Програми доповнити наступним рядком:

"– спільні заходи Чернігівської міської ради та командування військової частини 2253 (додаток4).";

1.3.  Розділ 6. Виконавці Програми доповнити наступнимрядком:

"командування військової частини 2253.";

1.4.  Доповнити Програму додатком 4, щододається.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті на 2019рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва,  туризму  та  інвестиційної  діяльності  (Осіковська  Н.  С.),  з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політикитаспорту(БілогураВ.О.)тазаступникаміськогоголовиХонічО.П.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!