Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 вересня 2016 р.

Повідомлення про результати розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І.Багряного в м. Чернігові»


Повідомлення
про результати розгляду пропозицій громадськості
до проекту містобудівної документації
«Детальний план території в кварталі вулиць Кільцевої,
Балицького та І.Багряного в м. Чернігові»

 

 

     У термін, передбачений для проведення процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного в          м. Чернігові», до Чернігівської міської ради надійшла пропозиція від громадської організації «Агентство територіальної безпеки».

     Враховуючи те, що вказана громадська організація не відноситься до переліку осіб, які мають право подавати пропозиції до проектів містобудівної документації, визначених пунктом 7 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, надана пропозиція відповідно до пункту 8 цього Порядку залишена без розгляду.

     Пропозиції мешканців вулиць І. Багряного, Рапопорта, Комочкова та Балицького до зазначеного проекту містобудівної документації надійшли до міської ради 19 липня 2016 року, тобто після встановленого виконавчими органами міської ради строку – до 17 години 18 липня 2016 року.

     Згідно з пунктом 8 Порядку пропозиції, подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

 

 

 

Начальник управління                                                                     С.С. Калюжний

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!