Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2017 р.

Депутати передбачили кошти на розвиток туризму та промоції міста Чернігова


Фото № 1

Сьогодні 15-та сесія Чернігівської міської ради затвердила «Програму розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки», яка орієнтована на створення туристичного продукту, збільшення відвідування туристів міста, покращення іміджу міста, перетворення туризму на одну з найбільш прибуткових галузей міста, а також відродження діяльності міського туристично-інформаційного центру.

На початку обговорення цього питання заступник міського голови Ольга Хоніч повідомила про деякі технічні правки до Програми, які внесли постійні комісії.

Проектом рішення міської ради передбачалося, що на реалізацію цієї Програми протягом двох років потрібно було 2,6 млн грн, але в процесі обговорення депутати міської ради вирішили зменшити фінансування деяких заходів зазначеної Програми. А саме: на ремонт приміщення міського туристично-інформаційного центру (на вул. Шевченка, 9) вирішили виділити 300 тис. грн замість 600 тис. грн. На зовнішню рекламу, яка розміщуватиметься поза межами міста (автошляхи в напрямках Борисполя та білоруського кордону), виділили 40 тис. грн замість 90 тис., на розробку туристичного сайту заклали 95 тисяч гривень.

Представники громадськості, які були присутні на засіданні, зазначили, що вже створюється подібний обласний туристичний центр на базі колишнього кінотеатру ім. Щорса, тому немає сенсу створювати два ідентичних центри.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запропонував підтримати Програму по щодо туризму, але при цьому зазначив, що треба узгоджувати міську Програму з обласною.

Депутати підтримали відповідне рішення з урахуванням правок.

Проект рішення «Про затвердження Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки»

 

Довідково:

 

Читайте також:

 У Чернігові планують створення міського туристично-інформаційного центру


 

 Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!