Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2019 р.

Муніципальна варта слідкує за дотриманням правил благоустрою


Фото № 1

Сьогодні, 2 липня, на розширеній нараді у міській раді начальник КП "Муніципальна варта" Віталій Хрустицький прозвітував про виправлені порушення правил благоустрою на території Чернігова, а також про нововиявлені випадки.

Так, на продемонстрованих світлинах видно, що усі дитячі майданчики, до яких на попередніх нарадах були озвучені зауваження, відремонтовані. Також це стосується зламаних сходів, лавочок та парканів біля під’їздів багатоповерхівок: вони теж відновлені.

До прикладу, на вул.Толстого, 96 для турніка встановили троси, які його підтримують. Оскільки, за словами Віталія Хрустицького, вони були відірвані, й була небезпека падіння цього турніка.

Крім того, територія біля декількох підстацій "Чернігівобленерго" приведена до належного стану, але до керівництва підприємства було висловлене прохання: зафарбувати написи на технічних приміщеннях.

Серед нововиявлених порушень благоустрою: зарості трави, яку потрібно скосити, зламані пісочниці та гойдалки на дитячих майданчиках, пошкоджені лавочки біля багатоповерхових житлових будинків.

Міський голова зауважив, що всі ці нові зауваження потрібно виправити протягом декількох днів.

Якщо є така можливість, то відновіть пошкоджені об’єкти. Якщо ні, то демонтуйте їх, - сказав Владислав Атрошенко. – Прохання: за декілька днів виправіть усі зауваження. За необхідності відремонтуйте дитячі гойдалки, паркани. Наведіть лад біля ТП та на прибудинковій території.

Виправлені зауваження

Нові зауваження


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!