Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2019 р.

Увага! Для реконструкції дороги перекривається рух транспорту по частині вул.Ремісничої


Фото № 1
Фото № 2

Відповідний дозвіл на перекриття надав сьогодні, 2 липня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Як відомо, вулицю Ремісничу на ділянці від вул.Мазепи до проспекту Перемоги повністю реконструюють. Вулицю розширять, тут буде двосторонній рух, а саму дорогу «випрямлять» за рахунок перенесення ділянки поза територією Воскресенської церкви. Такі масштабні роботи потребують заміни багатьох комунікацій.

Для якісного проведення робіт з дотриманням техніки безпеки та уникнення аварійних ситуацій з 2 липня по 2 вересня ц.р. рух по вул.Ремісничій - від вул.Івана Мазепи до вул. Воскресенська – перекриють. Водночас заїзд до ринку можливий буде від проспекту Перемоги - по вул.Ремісничій.

Роботи з реконструкції вулиці проводитиме ТОВ «Шляхо-будівельне управління 14», яке має встановити дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові.

На діялянці дороги, яка реконструюється, вже почались підготовчі роботи. Для розширення дороги тут видалено кілька дерев: за інформацією Управління ЖКГ міської ради це робиться і у чіткій відповідності до проекту. Адже дорога буде двостороння з велодоріжкою та стоянкою для авто. Останнє важливе, оскільки це територія біля ринку, де парковки дуже затребувані. Одночасно проект передбачає висадження молодих дерев у кількості не меншій, аніж видалені. 

На час перекриття руху транспорту змінюється рух автобусного маршруту №35.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!