Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 жовтня 2016 р.

Реєстрація торгівців на ринку – крок до налагодження партнерських відносин з державою

Реєстрація торгівців на ринку –

крок до налагодження партнерських відносин з державою



Для покращення добробуту нашого міста ми повинні свідомо і відповідально виконувати свій конституційний обов’язок - сплачувати належні платежі до бюджету для забезпечення стабільного фінансування закладів, установ та життєдіяльності громад.

З метою проведення профілактики та залучення громадян до сплати податків, спільно з представниками Чернігівського відділу поліції Чернігівською ОДПІ проводяться рейди на ринках міста.

Так, у серпні-вересні поточного року проведено 8 рейдів на ринках міста Чернігова. Під час заходів представники Чернігівської ОДПІ попереджали про відповідальність, встановлену законодавством України про працю та Кодексом про адміністративні правопорушення, громадян, які здійснювали торгівельну діяльність і не були зареєстровані фізичними особами – підприємцями. В результаті перевірочних заходів під час рейдів до державної реєстрації залучено 24 фізичні особи.

Всього за результатами перевірочної роботи на ринках міста у поточному році до державної реєстрації залучено 338 фізичних осіб, які здійснюють діяльність на ринках.

З метою виявлення незареєстрованих суб’єктів господарювання такі рейди будуть проводитися і надалі. Державна реєстрація незареєстрованих громадян фізичними особами – підприємцями буде кроком до налагодження партнерських та чесних відносин між державою та бізнесом, бо саме це є запорукою довірливих відносин та сприяє збільшенню добровільних надходжень до бюджету.

Відділ організації роботи Чернігівської ОДПІ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!