Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 вересня 2016 р.

Деякі питання надання послуг електронного цифрового підпису

Деякі питання надання послуг електронного цифрового підпису


Чернігівська ОДПІ інформує: на виконання Закону України від 09 квітня 2015 року №317 «Про засудження комуністичного та націонал - соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та окремих Постанов Верховної Ради України про перейменування адміністративно-територіальних одиниць, розпорядником Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) було внесено зміни до облікових даних суб’єктів господарювання, а саме - перейменовано назви міст, селищ, сіл, районів, районів у містах та вулиць.

За повідомленням офіційного інформаційного ресурсу Акредітованого центу сертифікації ключів Інформаційно - довідкового департаменту ДФС (http://acskidd.gov.ua/news, далі – АЦСК ІДД ДФС) для уникнення непорозумінь під час отримання послуг електронного цифрового підпису від АЦСК ІДД ДФС реєстраційні картки необхідно заповнювати наступним чином:

для юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців у поле юридична адреса (місце знаходження філії), адреса реєстрації місця проживання необхідно вказувати інформацію відповідно до даних Єдиного державного реєстру;

для фізичних осіб, у тому числі, які здійснюють незалежну професійну діяльність, слід зазначати адресу реєстрації місця проживання відповідно до паспортного документа.

Нагадуємо, що для отримання  безкоштовного ключа електронного цифрового підпису потрібно звернутися до  сектору реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області за адресою: вул. Кирпоноса, 28, 1-й поверх, кім.14, м. Чернігів. Телефон для довідок (0462)77-49-27.

Чернігівська ОДПІ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!