Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2019 р.

Команда юніорів з Чернігова за підтримки «Нашого краю» взяла участь у всеукраїнському турнірі з дворового футболу

Команда юніорів з Чернігова за підтримки «Нашого краю» взяла участь у всеукраїнському турнірі з дворового футболу

Команда юніорів з Чернігова за підтримки «Нашого краю» взяла участь у всеукраїнському турнірі з дворового футболу «Футбол – у кожен двір», що відбувся у столиці. Про це повідомив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край», президент Асоціації дворового футболу Чернігова Богдан Ткаченко.

За його словами, команда об’єднала підлітків 14-15 років, які не займаються спортом професійно, проте люблять грати у футбол та готові захищати честь рідного міста на всеукраїнському рівні. «Хлопці провели кілька ігор, в одній з них здобули перемогу, тричі зіграли в нічию. Участь у турнірах такого рівня має важливе значення (і не обов’язково з перемогою), головне – спілкування з ровесниками з різних міст України, новий досвід і позитивні враження», - розповів Богдан Ткаченко.

Він зауважив, що окрім спортивних змагань підлітки відвідали професійний матч на стадіоні «Олімпійський». «Діти залишилися у захваті і мають намір розвивати свої навички гри у футбол», - зазначив депутат міської ради. Крім того, він повідомив про наміри відновлення цього року у Чернігові змагань з дворового футболу у юнацькій лізі, аби більше дітей долучити до здорового способу життя і мотивувати займатися спортом.

Загалом участь у турнірі «Футбол – у кожен двір» команди з Чернігова стала можливо завдяки підтримці Богдана Ткаченка та фракції «Наш край» Чернігівської міської ради.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!