Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 жовтня 2018 р.

У Чернігові "Наш край" підтримав звернення щодо непідвищення ціни на газ

У Чернігові "Наш край" підтримав звернення щодо непідвищення ціни на газ
Фракція партії "Наш край" у Чернігівській міськраді підтримала звернення міської ради до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України "Про підвищення ціни на газ для населення від 19 жовтня 2018 року №838". Рішення схвалено під час чергової сесії.
 За словами депутата фракції «Наш край» Віктора Бистрова, питання тарифів традиційно має дві складові, що стосуються підприємств і людей. Підприємства прагнуть мати економічно обґрунтовані тарифи, однак усім варто враховувати та розуміти спроможність людей сплачувати за ці тарифи, тим паче, коли йдеться про вартість газу, видобуток якого Україна може нарощувати для власних потреб. «Ми повинні дбати про добробут громадян і звертати увагу на співвідношення пенсій та заробітних плат із розмірами тарифів, на розмір яких значно впливає в тому числі вартість газу», - прокоментував Віктор Бистров.
Також він нагадав, що у рамках всеукраїнської кампанії проти підвищення ціни на газ представники "Нашого краю" зібрали на Чернігівщині близько 25 тисяч підписів.

Прес-служба обласної організації ПП "Наш край"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!