Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 вересня 2018 р.

Депутати від «Нашого краю» посприяли у підготовці проектів бюджету участі

          Депутати від «Нашого краю» посприяли у підготовці проектів бюджету участі

Депутати Чернігівської міської ради від політичної партії «Наш край» посприяли у підготовці кількох проектів бюджету участі, що будуть, у разі перемоги, включені до видатків міського бюджету та реалізовані у 2019 році.

Депутат міськради, головний лікар дитячої поліклініки №2 Ганна Якубова допомогла із підготовкою проекту щодо обладнання дитячого майданчика на території дитячої поліклініки (номер проекту 4). Він включає роботи зі встановлення сучасних гірок, гойдалок, лавок, фігурок звірят і казкових персонажів, освітлення майданчика.

Крім того, подано проект «Збереження здоров’я молоді шляхом надання медико-психо-соціальної допомоги з урахуванням віку» (номер проекту 5). Цей проект ставить за мету впровадження і поширення комплексного підходу в профілактиці негативних явищ у молодіжному середовищі, ризикованої поведінки та її наслідків (ВІЛ-СНІДу, інфекцій, що передаються статевим шляхом, наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління тощо), що забезпечить збереження загального і репродуктивного здоров’я молоді, покращення демографічної ситуації в країні.

Депутат міськради, президент Асоціації дворового футболу у Чернігові Богдан Ткаченко разом із однодумцями розробили проект «Проведення змагань у сезоні «Весна – літо – 2019» (номер 26). Проект передбачає проведення змагань із дворового футболу серед широкого загалу мешканців м. Чернігів задля популяризації здорового способу життя, фізичного розвитку містян. Змагання проводитимуться серед чоловіків і жінок від 16-ти років. У сезоні планується проведення чемпіонатів вищої, першої, другої ліг та розіграшу Кубка та Суперкубка, організація міжміських матчів в Україні.

На сьогодні усі ці проекти допущено робочою групою з питань бюджету участі до голосування. Власне голосування розпочнеться з 15 вересня і триватиме два тижні. Обрані проекти можна буде підтримати он-лайн та у спеціальних пунктах голосування.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!