Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 серпня 2018 р.

"Наш край" проводить акцію проти підвищення цін на газ

Політичною партією «Наш край» ініційована всеукраїнська кампанія проти підвищення цін на газ. Підписи проти зростання вартості газу активісти і представники «Нашого краю» збирають як у Чернігові, так і всіх районах області. Підтримують акцію депутати Чернігівської обласної, усіх міських та районних рад від «Нашого краю», а також в об’єднаних територіальних громадах.

         В обласному центрі Чернігівщини підписи збирають у наметах на вулицях міста. Чернігівці ставлять свої підписи, оскільки підтримують кампанію «Нашого краю». Люди говорять, що зростання вартості газу стосується кожної родини, оскільки автоматично «потягне» подорожчання інших комунальних платежів та спричинить новий виток інфляції в Україні.

         «Я намагаюся вчасно платити за комунальні послуги, але доводиться відмовляти собі та родині в багатьох інших речах», - поділився житель Бахмача Віталій Герасько. Він поставив свій підпис у наметі «Нашого краю» проти зростання ціни на газ.

         Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров наголосив, що на Чернігівщині активісти і депутати різних рівнів від «Нашого краю» вже зібрали близько 10 тис. підписів громадян проти підвищення вартості газопостачання.

         «У разі чергового зростання вартості газу, наші товари будуть не конкурентоспроможні на внутрішньому і зовнішньому ринках. Підвищення ціни негативно вплине не тільки на кожну родину, а й кожного підприємця, кожне підприємство», - зауважив Віктор Бистров. Він переконаний, що Україна має всі можливості не тільки зберегти існуючу ціну на газ, а й знизити її за рахунок газу власного видобутку.

«Наш край» закликав українців не дозволити уряду підвищити ціну на газ й ініціював всеукраїнську кампанію.

Збір підписів відбувається в усіх регіонах України, а також у мережі Інтернет. Кожен може підтримати ініціативу і через «гарячу» лінію партії –         0 800 21 800 4.

Як відомо, згідно з аналізом проекту фінансового плану НАК «Нафтогаз України», проведеного в Міністерстві фінансів України, на українців чекає поетапне підвищення ціна на газ. За оцінками експертів, у 2018 році прогнозується зростання вартості газу для населення на рівні 18%.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!